Pengalaman Jalan-Jalan ke Shaklee HQ Baru di Sunway Geo Tower

shaklee Hq di Sunway Geo Tower

Sempena cuti menyambut hari kelahiran Yang Dipertua Negeri Sembilan baru-baru ni, saya manfaatkan masa yang ada untuk jalan-jalan ke Shaklee HQ baru di Sunway Geo Tower bersama team SuperstarFamily Negeri Sembilan. Fuhh,  dah lama sangat berimpian nak pergi sana tau! Alhamdulillah Allah mudahkan saya dapat jalan-jalan ke Shaklee HQ. Yeay!  *mood happy*

Pengalaman jalan-jalan ke Shaklee HQ di Sunway Geo Tower memang sangat bestt bersama anak-anak! Untuk pengetahuan anda,sebelum ini Shaklee HQ bertempat di Sunway Pinnacle dan sekarang telah berpindah ke lokasi baru iaitu di Sunway Geo Tower.

 

PENGALAMAN JALAN-JALAN KE SHAKLEE HQ DI SUNWAY GEO TOWER

Ok, meh saya ceritakan sedikit pengalaman jalan-jalan ke Shaklee HQ di Sunway Geo Tower. Actually, tempat Shaklee HQ yang terbaru ni sangat strategik dan sangat mudah orang nampak kerana perkataan SHAKLEE yang besar di luar bangunannya. Masa pertama kali  sampai sana, memang mata ni sibuk mencari warna hijau dan perkataan shaklee je. hehe

Sampai je sana, terus kami ambil peluang untuk tangkap gambar dan buat video sebagai Pengedar Shaklee Seremban. Untung tau siapa yang duk Sunway tuu boleh lah menyinggah selalu. Saya ni pon rasa macam nak pergi lagi je sebab tak puas nak habiskan masa kat sana lama-lama. Alhamdulillah anak masing-masing pon seronok bermain bersama.

Jadi, anda yang jauh tu boleh dapatkan vitamin shaklee dengan kami ,Pengedar Shaklee Seremban.

LOKASI BARU SHAKLEE HQ DI SUNWAY GEO TOWER

 

shaklee HQ sunway Geo Tower
Inilah bangunan Shaklee HQ di Sunway Geo Tower. Dari jauh dah nampak dah shakleee tau!

APA YANG BEST TENTANG SHAKLEE HQ DI SUNWAY GEO TOWER?

  1. Tempat yang strategik kerana perkataan SHAKLEE di luar bangunan membolehkan orang ramai nampak dengan jelas dan insyallah tak sesat.
  2. Kaunter Shaklee di ground floor memudahkan semua golongan untuk pergi ke Shaklee.Terutamanya ibu mengandung dan warga emas. Tak perlu dah naik lif ke tingkat atas.
  3. Boleh shopping dengan mudah dan seronok sebab disediakan bakul untuk letak vitamin-vitamin pilihan kita, alaa macam kita shopping kat pasaraya gitu.hehe
  4. Kemudahan meja-meja di depan ruangan Shaklee memudahkan aktiviti bisnes atau berjumpa donwline untuk sesi couching.
  5. Ruangan tempat anak-anak bermain di sudut tepi.
  6. Parking yang luas dan besar. memang mudah sangat nak parking tapi biasalah bukan orang sana jadinya jenuh jugak nak parking kat mana sebab nak dekat dengan pintu masuk.

Antara gambar-gambar yang sempat di ambil di Shaklee Hq.

shaklee Hq 4
inilah Shaklee HQ yang kami pergi baru ni. Cantikkan tempat dia..
shaklee HQ 5
vitamin shaklee tersusun rapi di rak.
SHAKLEE HQ 8
comel je decoration rak shaklee ni kan. nampak exclusive gitu. herbal blend shaklee ni kategori skincare tau.
Shaklee HQ 6
Antara produk Shaklee yang selalu customer duk shopping.
SHAKLEE HQ 7
Kaunter bayaran. Kat sini lah beratur nak bayar. Boleh guna cash ataupon debit card tau.
shaklee HQ 1
Inilah top 10 best seller produk Shaklee yang paling larisss. VIVIX paling lariss tau no 1 di Malaysia.

Masa ni sehari sebelum nak pergi Shaklee HQ,  ada customer nak 2 botol Vivix sekali membership sebab ada masalah cyst.  Jadinya,  dalam hati niat nak shopping Vivix lah kat Shaklee HQ untuk restock balik tapi nasib tak menyebelahi sebab line tak ok tak dapat nak register masa tu. Hehe.  Takpelahh,  janji niat tu dah ada.  Lagipon beli 2 botol vivix percuma postage. Jadinya takdelah terkilan sangat tak dapat shopping Vivix masa ni.

Berangan sangat rumah dekat dengan Shaklee HQ ni,  sebab bila customer nak je dah boleh tolong belikan tak perlu pos2. Memang hari-hari nak pi Shaklee HQ ni buat macam pejabat sendiri. Saya pergi ke sana bersama 3 orang sahabat saya untuk berjumpa dengan mentor bisnes kami, Master Salwa.

Kenapa saya perlukan bimbingan dari mentor bisnes saya?

Pertama,

Saya nak jadi Pengedar Shaklee yang berpengetahuan dalam shaklee.  Bukan hanya sekadar menjual vitamin shaklee je tapi niat saya adalah untuk membuatkan ramai orang mempunyai kesedaran untuk sihat. Oleh sebab itu, saya perlu mendapat bimbingan mentor saya kerana beliau sudah pon mempunyai pengalaman 21 tahun dalam shaklee.

Kedua,

Saya nak customer yang beli shaklee dengan saya mendapat kesan yang terbaik dalam kesihatan.  Saya paling terharu bila customer saya konsisten amalkan vitamin shaklee sepertimana yang saya consult kat dia dan akhirnya dapat result yang mengembirakan. Haa,  sape taknak kan?  Shaklee ni produk yang terbaik pernah saya jumpa.

Saya yakin shaklee 100% halal dan selamat.  Jadi tak perlu risau kalau ada yang kata makan shaklee ni buah pinggang boleh rosak lah,  sebab saya sendiri ada bukti depan mata Master saya dah 21 tahun makan shaklee. Dan ada juga kenalan yang sudah pon 50 tahun amalkan shaklee dan masih lagi diberi kesihatan yang baik oleh Allah.Alhamdulillah.

Ketiga,

Produk  bagus mestilah saya nak kongsikan kepada semua orang. At least saya dapat selamatkan orang-orang yang nak ikhtiar kesihatan dengan produk yang berbahaya. Ramai orang memilih jalan nak cepat dapat kesan tanpa memikirkan produk tersebut selamat atau tidak. Sebab itu, saya rasa bertanggungjawab untuk perkenalkan kepada semua orang mengenai Shaklee kerana Shaklee 100% semulajadi dan setiap produk Shaklee sudah pon dijalankan ujian klinikal terlebih dahulu sebelum dipasarkan.

Saya sendiri dah 2 tahun amalkan shaklee dan sangat berpuas hati dengan kesan yang saya dapat. Sebab itu, saya sangat mengambil berat tentang kesihatan saya dan orang sekeliling. Jom sihat bersama Shaklee!

oklah, sampai sini dulu coretan saya,

jika anda ingin dapatkan konsultasi serta cara makan vitamin shaklee dnegan betul , boleh hubungi saya Dieyla untuk dapatkan produk Shaklee serta konsultasi exclusive dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman 21 tahun.


pengedar shaklee seremban , malaysia

Leave a Comment